Visma, sponsor van de koers én koploper in bedrijfssoftware

Visma is niet alleen de trotse sponsor van een wielerploeg, maar ook de expert in bedrijfssoftware. Zoals er achter elke wielrenner een goed geolied team staat, ondersteunt Visma ook accountants, ondernemers en zelfstandigen. Wij plaveien de weg, zodat jij je vlot richting winst begeeft.

Je kent Visma van de koers, maar ook van een goed georganiseerde boekhouding.

Want net als in de koers maken de kleinste cijfers het grootste verschil. Meteen versnellen, of nog even in het zadel blijven zitten? Cijfers geven je de nodige info om belangrijke beslissingen te nemen. De boekhoudoplossingen van Visma geven je realtime inzicht in die cijfers. Zo kunnen accountants steeds het juiste advies geven, en kunnen ondernemers zich focussen op de groei en bloei van hun zaak. Visma maakt de cijfers overzichtelijk. En dat maakt boekhouden slimmer, eenvoudiger en leuker.

Yuki

Meer efficiëntie, controle en inzicht. Daar droomt elke ondernemer van. Yuki is een geautomatiseerd online boekhoudplatform vol slimme features die met je meedenken. Ons platform maakt je boekhouding slimmer en eenvoudiger. En dankzij ons modern, sterk geautomatiseerd en zelflerend boekhoudplatform kan de accountant zich meer positioneren als adviesverlener, terwijl ondernemers kunnen doen waar ze het liefst mee bezig zijn.

Adminpulse

Adminpulse is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke online kantoorbeheersoftware op maat van je accountantskantoor. Met Adminpulse krijg je een 360° overzicht op je klanten en taken. Dankzij handige features als taakbeheer, betalingsopvolging en documentbeheer heb je altijd een klare kijk op jouw kantoordossiers. Laat je accountantskantoor verder groeien, terwijl je moeiteloos voldoet aan wet- en regelgeving.

Silverfin

Silverfin biedt cloud-native post accountancy diensten die het leven van accountants gemakkelijker maakt. Het geeft hen de technologie en tools in handen om succesvoller en efficiënter te zijn. Al het veel voorkomende accountingwerk wordt geautomiseerd en verloopt sneller en makkelijker. Gegevens staan centraal in de cloud en zijn meteen beschikbaar voor kant-en-klare digitale workflows. Silverfin kijkt naar data in de klantenportefeuille en houdt accountants op de hoogte van risico’s en kansen, zodat deze meer tijd kunnen vrijmaken om het juiste advies te geven aan de eindklanten.

Accountants Academy

Accountants Academy biedt online opleidingen op maat voor accountants. Zo volgen accountants cruciale bijscholingen op eigen tempo, waar en wanneer ze willen. Bovendien zijn alle opleidingen erkend door het ITAA. Naast een all-in-one-leertool dient Accountants Academy ook als een gecentraliseerde communicatietool binnen jouw kantoor. Interne communicatie, belangrijk nieuws en wetswijzigingen worden efficiënt ter beschikking gesteld van iedereen binnen je kantoor.

Visma wil je horen, contacteer ons!

Visma biedt geavanceerde softwareoplossingen en optimaliseert zo de financiën, personeelsbeheer, en projecten van onze partners. Zo kunnen de werknemers zich op hun kernactiviteit focussen, dankzij de betrouwbaarheid en het gebruiksgemak van onze software. Klanttevredenheid staat bij Visma altijd voorop.

Werken bij Visma?

Werk je graag bij de kampioen van bedrijfssoftware? Bij Visma zijn we voortdurend op zoek naar échte Flandriens, zowel voor als achter de schermen. Ben jij een gangmaker en geef je liever het tempo aan? Of zit je graag achter het stuur of aan de knoppen van ons technische team?

Bekijk de vacatures bij onze Belgische bedrijven en geef ons een seintje!

Drag